LİSELERDE İYİLİK ZAMANI

Tarih: 16.05.2013 Perşembe | Ekleyen : | Okunma Sayısı: 475

Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER), Bursa Orhangazi Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Liselerde İyilik Zamanı 2’ projesinin finali yapıldıJüri tarafından başarılı bulunan ‘en iyi iyilikler’ ödülleri kaptı.

MerinosKongre KültürMerkeziOsmangazisalonunda yapılan finale 50 liseden 84 takım başvurdu. ‘Liselerde İyilik Zamanı’ projesi bu yıl ‘Serbest İyilik’, ‘Yardımlaşma’, ‘Sosyal Yardımlaşma’ ve ‘Çevre’ olmak üzere 4 ayrı kategoride düzenlendi.

Bursa Anadolu Erkek Lisesi yarışmada son dörde Mimisabu ve Kök Hücre projeleriyle katılarak yarı finale kaldı. Katılan ve okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla öğrencimizi görmek istiyoruz.

ilknet